Jouw specialist in de bouw en prefab productie! 

 

 

Over Herkuworks

Welkom bij HerkuWorks, dé onderaannemer voor in de bouw, prefab-productie en houtskeletbouw.

Ons verhaal

HerkuWorks staat voor persoonlijk contact. Zo zijn we tenslotte ook ooit ontstaan.

Ons bedrijf heeft Hongaarse roots. Zo’n 16 jaar geleden vroeg een familie vriend uit Hongarije of wij werk voor hem hadden in Nederland. Zo ontstond er een prachtig concept, dat uitgroeide naar een mooi en authentiek bedrijf. Die familie vriend is nog altijd werkzaam bij ons! Zo kwamen er steeds meer vakmensen uit onze omgeving in Hongarije bij ons aan de slag! Inmiddels zijn we goed te vinden in Hongarije en kunnen we de echte vakmensen filteren, om de perfecte team samenstelling voor jouw bedrijf te krijgen. Denk onder andere aan: timmermannen, loodgieters, elektriciens, dakdekkers en schilders.

We leveren niet alleen teams in de (prefab)bouw, maar wij kunnen ook bouwprocessen verbeteren met een innovatieve visie. Ons toegewijde teams combineren vakmanschap met vooruitstrevende methoden. Wij zijn jouw partner voor hoogwaardige bouwprojecten en geoptimaliseerde processen.

Bouwen met visie, teams verzorgen met passie en projecten zo goed en effectief mogelijk waarmaken! Dat is wat wij doen!

Flexibel

Flexibiliteit is de sleutel tot succes!
We begrijpen dat de behoeften kunnen veranderen en dat flexibiliteit nodig is om snel aan te passen. Bij HerkuWorks bieden we op maat gemaakte oplossingen die wij kunnen aanpassen aan unieke omstandigheden.

Betrokken

De kracht van betrokkenheid.
 We streven ernaar om zowel onze opdrachtgevers als onze vakmensen te  ondersteunen op elk moment van hun professionele reis. Met ons betrokken team kan je er zeker van zijn dat jouw
belangen voorop staan.

Betrouwbaar

Er kan op vertrouwd worden dat we onze beloften nakomen. We zorgen ervoor dat we teams leveren die voldoen aan de specifieke eisen van jouw bedrijf. Ook zorgen we voor een grondige opvolging en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening consistent van hoge kwaliteit is. 

Neem gerust contact op met ons op!

Neem bij interesse of nieuwsgierigheid vandaag nog contact op met HerkuWorks. Ontdek hoe onze teams jouw organisatie kunnen versterken in de (prefab)bouw! Samen zorgen we ervoor dat de projecten efficiënt en succesvol verlopen en waargemaakt worden!